Playa del Carmen, Mexico's virtual guidebook written by locals
 

Go Back   www.Playa.info > Administrative > Feedback
FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-14-2016   #1 (permalink)
I Wander
 
GaryD's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: B.C. Canada
Posts: 1,077
Site Blacklisted?

I am wondering if anyone else is having troubles with the site. As early as last January when I would try to come to playa info occasionally I would be redirected to a site called file 72 something or other where it would freeze my screen and try to get me to download stuff. I would just press ctrl alt del and log out to get away but I also found it impossible to put a link to my trip report up on facebook as it would redirect my friends each time they tried to visit.
Now this morning my Avast scanner on my smartphone told me this site was a phishing site and recommended I not visit. I scanned the site with a couple of free online Maleware scanners and currently the site is blacklisted by Quettra labs and Yandex-safe browsing who both say the site is malicious.
I'm not sure of all the fancy terms but is this an example of "click jacking"?
Is anyone else having these issues or is it something in my machine? My virus scanner says my comp is clean.
GaryD is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #2 (permalink)
reposado
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,063
I'm getting the same message with Google Chrome but not with Netscape.
suzeq is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #3 (permalink)
blt
lost on fifth
 
Join Date: Apr 2015
Location: southern New Jersey
Posts: 14
Getting the same on Firefox, claims it is a phishing site
blt is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #4 (permalink)
I Wander
 
GaryD's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: B.C. Canada
Posts: 1,077
Hopefully James can get it fixed soon. it might be something to do with the banner ads. The report said something about 2 of the links.
GaryD is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #5 (permalink)
aņejo
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 32,671
I am fine on Chrome...you might try logging out, clearing cookies and logging back in...
Jacko is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #6 (permalink)
aņejo
 
Mnbruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: St. Louis Park,Mn.
Posts: 11,567
I started getting a "deceptive site" message last night while using Chrome. Does not happen on my tablet.

Last edited by Mnbruce; 05-14-2016 at 10:24 AM..
Mnbruce is online now   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #7 (permalink)
way into it
 
Wisco's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Janesville, WI
Posts: 118
Wisco is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #8 (permalink)
aņejo
 
Mercy's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: MD
Posts: 10,718
Deceptive Site?!

I have been using Google Chrome as my browser for a while now. Today I tried to pull up PI and got a big red page saying Deceptive Site! This happened on Firefox also, but I was able to get on using Explorer.

Not sure what is going on.
Mercy is online now   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #9 (permalink)
Resident Moderator

 
Susie Q Roo's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Q Roo
Posts: 17,620
Yes, same problem here on Google but I did not try another browser. Under "details," there is a way to go in anyway. I notified Anna via Facebook... not sure if it's something they can fix or not!
Susie Q Roo is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #10 (permalink)
reposado
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,239
Quote:
Originally Posted by Susie Q Roo View Post
Yes, same problem here on Google but I did not try another browser. Under "details," there is a way to go in anyway. I notified Anna via Facebook... not sure if it's something they can fix or not!
same on firefox since around 8 am.
bruce sundance is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #11 (permalink)
aņejo
 
Bluespicker's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: PdC
Posts: 5,708
Quote:
Originally Posted by blt View Post
Getting the same on Firefox, claims it is a phishing site

Same here.
Bluespicker is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #12 (permalink)
aņejo
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 5,347
Since roughly midnite I've been getting the red stop-sign 'dangerous site ahead' page using Google Chrome to access the playa.info forum site from the home page (no problem getting onto the home page - only the 'forum' tab brings up the dangerous site warning)
beam-eye is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #13 (permalink)
aņejo
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 5,347
same here using google chrome
beam-eye is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #14 (permalink)
beachaholic
 
robinandmark's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Cincinnati
Posts: 301
No issues with me on Chrome opening PI page. I am getting the message when I try to post.
robinandmark is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2016   #15 (permalink)
aņejo
 
Dan-0's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Huntsville, AL
Posts: 5,140
Quote:
Originally Posted by beam-eye View Post
same here using google chrome
Ditto for me on my Chromebook at the house. I'm on my Galaxy phone now.
Dan-0 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -5. The time now is 04:03 PM.


Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.